keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Tuomitut! Spotify Viikko 10: Kaikkea jännää!

Spotify on kaikessa viisaudessaan tarjonnut minulle uusia biisejä ihmeteltäväksi. Jostain mystisestä syystä tällä viikolla on lista täynnä kappaleita monesta eri maasta.

Blaze Bailey - 18 Day

No tässä on jotain. Kappale kuulostaa hitaalta Iron Maidenilta. Toki tästä kuulee että Blazen ääni ei ole mitä se on normaalisti ollu, mutta hitaammalla tempolla tuleva laulu onnistuu suhteellisen hyvin ja naispuolinen tuplaus kasvattaa kappaletta todela hyvin. Säkeen laulurytmitys jää kivasti päähän ja riffit on kivan iskeviä. Varmaan pitää se koko levy kuunnella.

Konstantin Stupin - Anna Karelina

Venäläisen punkin ja rockin isähahmo, joka harmittavasti kuoli pois Maaliskuussa 2017. Koska miehestä ei löydy materiaalia muuten kuin venäjäksi on paha kertoa ukosta mitään. Pirun kovia biisejä se ainakin on tehnyt.  Tämä kappale on julkaistu 2018 en tiedä sitten onko tämä viimeisiä mitä mies on tehnyt vai joku vanha biisi uudelleen miksattuna.
spotify:track:3PuqvfQaSYdDxABHBPLebH

Hunter - Kim

Puolalaista "soul metallia". Kuulostaa hämärästi Subn Urban Triben ja Waltarin sekoitukselta, vähän turhan kikkailevaa. Ei toiste jooko?

The Diamond Underground - I Dont Care Anymore.

Mystinen moderni indie rock artista maasta X. Tylsä biisi, ei jatkoon

Dr. Spock - Elefanto Be

Avantgarde hevirockia Islannista. Hyvin hämmentävää ja tulee Virolainen Winny Puhh mieleen. Vallan hilpeää matskua. Bändin on ilmeisesti kovassa nosteessa kotimaassaan, voittanut vaikka mitä palkintoja ja nyt pyörinyt paljon ulkomailla. KIVAA JA JÄNNÄÄ!

Trick Or Treat - Prince Valiant

Italialaista laimeeta munatonta power metallia, ja riffit on varastettu jostain joululaulusta. Ei jatkoon.

The Dead XIII - Angels

Modernia melodista metallia, jossa on joku suomalaiselle soundaava juttu, vaikka bändin on Englannista. Vokalistilla on ovela soundi äänessä, muuten aika harmaata massaa.

Nuoret Vihaiset Miehet - #Hihatpalaa
1989 Porissa perustettu "rock" yhtye. Ihan hirveetä kuraa. Tekisi mieli repiä korvat irti kun tätä kuuntelee. Tehnyt kuulema Porin Ässille kannatusbiisin. JEE...

Tämmönen Tuomitut! Aika paljon oli kökköä tarjolla tällä viikolla, mut katsellaan mitä ensiviikko tuo tullessaan.

Seuraava kirjarovio tulossa kuhan saan luettua edellisen, Hajatelmia olis parikin tulossa..¨

Facebook sivut avattu: https://www.facebook.com/Jannetus/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti