sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Tuomitut: Mitäs sitä on tullut kuunneltua?

Poikkeuksena Tuomitut osiossa tänään biisejä jotka olen itse valkannut uutuus kattauksesta. Osa bändeistä on uusia, osa tuttuja joiden uusia biisejä olen odottanut.

Kaaoksen Ystävät - Huuto
Suomigrungea? Mitä ihmettä? No joo harvinaista menoa, mutta harvinaisen hyvää matskua jätkät tekee. Huuto ei ole niin hyvä kappale kuin edellinen sinkku "Älä Korjaa Minua", mutta perhana ei nämä jätkät osaa huonoa biisiä varmaan edes tarkoituksella tehdä. Sopivan ahdistunutta, rokkaavaa ja vokalistin ääni on mahtava.

Mournful Lines - Vanish
90-luvun lopun hengessä menevää  "gootti" metallia. Melodista ja sopivan synkkää. Jos olisi tullut aikoinaan niin olisi saattanut jäädä vähän muiden bändien jalkoihin, mutta nyt kun vastaavaa musaa ei paljoa ole tarjolla nostaa se bändin mielenkiintoa entisestään. Soundipuolella jyräävää menoa ja sanoitukset sopii teemaan. Vähän välillä meinaa vokalistilla olla vaikeaa osassa biiseistä, reippaasti vaan niitä tuplauksia sinne mukaan niin helpottaa :-)

Seraphiel - Svavengers
Oih Nitte Vänskä on taas kunnon räimeen parissa. Super Power Metalliksi musiikkiaan kutsuva bändi näyttää kyllä kaapin paikan Battle Beastille ja Beast In Blackille ym. samantyylisille bändeille. Meno on kuin Niten aikaista Battle Beastia, mutta jotenkin piirun verran häijympää, enemmän metal ja vähemmän pop. Nospa nämä sais tuulta alleen.

Psychostick - From The Heart (I Hate You)
Harvinainen Psychostickin biisi, joka toimii ilman musiikkivideota. Kuten yleensä tällä bändillä soitannollisesti ja tyylillisesti mennään ihan pätevällä pohjalla ja sanoitukset sitten tuo bändin kieroutuneen huumorintajun esille. Tästä tulee mieleen "Sandwich" levyn "#1 Radio $ingle" nerokkuus ja armoton vittuilu tietyille bändeille. On muuten pirun hieno huumorihevi bändi jenkeistä, kannattaa aloittaa bändin musiikkivideoilla, jotka löytyy Youtubesta.

....Mutta semmosta väsynyttä tekstiä näin sunnuntain kunniaksi, uutta kirjaroviota tulossa taas, kuhan saapi ton nykyisen teoksen luettua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti