tiistai 27. helmikuuta 2018

Tuomitut! Spotify Viikko 9: Plääh & Nääh

Musiikin suurkuluttajana olen innostunut spotifyn (muusikot itkee verta) uutuuslistasta, johon joka viikko valitaan uusia minulle "sopivia" julkaisuja. Tuomitut! Osiossa tällä kertaa kymmenen uutta kappaletta.

Kotiteollisuus - Kusipää.
Aika perinteinen KT biisi, joka muistuttaa vanhaa "Jos Sanon" kappaletta. Miitri Aaltosen mukaan tulo on tuonut bändin simppeliin junttaan lähinnä muutaman riffin lisää joka biisiin. Mikäpäs siinä ei huono kappale jos KT miellyttää.

Dimmu Borgir - Interdimensional Summit.
Muovista ylituotettua mukametallia, ei jatkoon.

Ikinä - Turbounelmii.
Sakara Recordsin uusia kiinnityksiä. Turboahdettua Tiktakia. Vasta kuuntelin näiden debyytin, muutama tosi hyvä biisi ja monta "plääh" biisiä. Tämä uus kappale on kyllä hyvä keino tutustua bändiin. Jos tämä ei nappaa niin kannattaa unohtaa koko bändi. Ihan kiva biisi minun mielestä.

Mitä Helvettiä Nyt Taas - Kohta Kuollaan Kaikki.
Hieno nimi hämää. Tylsää mitäänsanomatonta suomirokkia..ääääh

Tuohimaa - Tänne Heti Kaikki Ja Nyt.
Iskelmä heviä Oulusta, kuin Lauri Tähkän vanhaa materiaalia vähemmällä munalla ja särömmällä kitaralla. Ei jatkoon. Hieno nimi bändillä.

Kalmah - The Evil Kin.
Tämä bändi se ei turhia muutu ja se on ihan hyvä homma. Melodista suomurinametallia. Vanhat miehet jaksaa ja taitaa taas vallan pätevä levy olla tulossa. Tämän tyylisiä bändejä ei paljoa nyt ole niin onneksi Kalmah jaksaa painaa. Jatkoon ja jopa levy hankintaan.

Rivers Of Nihil - The Silent Life.
Uusi jenkkibändi, joka kuulostaa kyllä että voisi olla kotimainenkin. Raskas kuin piru ja sopivan "häiriintynyt" meno. Tulee Shade Empiren uusi mieleen (kiitos Sami) ja Woods Of Ypress. Vallan mainiota ja epäjenkkimäistä metallia amerikanmaalta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Blaze Bayley - Prayers Of Light.
Vanha ja väsynyt Blaze. Ei jatkoon.

Autopsy - Gas Mask Lust.
Vähän laiskaa vanhanliiton kuolemaa, joka parilla kuuntelulla rupesi toimimaan. Ei mitää uutta, mut runnoo kivasti.

Tribulation - Nightbound.
Viikon yllättäjä. En pahemmin ole bändistä välittänyt, enkä jaksanut muutama vuosi sitten livenä katsoa. Nyt joku naksasti kohdilleen. Rokkaavat melodiset kitarat yhdistyy raakkuvaan vokalistiin ja pohja vire on kappaleessa jotenkin miellyttävän uhkaava. Pitää paremmin perehtyä kyllä tähän bändiin.

Tähän päättyy tämän viikon Tuomitut!. Pari kivaa uutta löyty, yksi suuri pettymys ja iso kasa tylsää harmautta.

Noh toinen postaus alla ja vielä on kivaa ollu. Eka postaus sai jo lähes 200 lukua, iso kiitos teille! 
Avaan myös blogiin liittyvän sivuston facebookiin,kuhan tässä ehtii ja jaksaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti